Na stranici možete vidjeti već gotove proizvode koji su trenutno dostupni za prodaju.

Obzirom da se svi proizvode izrađuju ručno rokovi izrade uvelike ovise i o broju tekućih narudžbi te je preporučljivo  proizvod naručiti što je moguće ranije.

Cijene proizvoda uključuju poštarinu ako se uplata vrši putem virmana ili internet bankarstvom, a za pošiljke pouzećem pošta će sama uvećati cijenu proizvoda za određenu svotu koja je potrebna za prebacivanje sredstava na naš račun.

Cijene gotovih proizvoda koji su  raspoloživi za trenutnu isporuku, istaknute su uz fotografiju proizvoda i fiksne su, osim za veći broj proizvoda gdje se cijena posebno dogovara. 

Ukoliko sami mate jedinstvenu ideju što želite na torbi slobodno nam se obratite u kontakt formi i mi ćemo Vam izraditi Vaš jedinstven proizvod. 

Plaćanje proizvoda obavlja se na način da proizvode stavljate  košaricu i nakon toga dobivate potvrdu narudžbe e- mailom  sa svim potrebnim detaljima za plaćanje.

Sve ne personalizirane proizvode možete vratiti ako nisu zadovoljili vaša očekivanja u periodu od 10 dana. Proizvod ne smije biti korišten ili oštećen. Proizvod koji vraćate potrebno je vratiti u originalnom pakiranju i stanju u kojem ste ga dobili.

Mogućnost vraćanja se ne odnosi na strogo personalizirane proizvode i proizvode izrađene prema  striktnim, personaliziranim željama naručioca, osim u slučaju tehničke greške nastale pri izradi proizvoda.

Sadržaje ove stranice i njenih proizvoda, nije dozvoljeno kopirati, umnožavati, distribuirati i koristiti u komercijalne svrhe bez pisanog odobrenja autora, zaštićeni su zakonom o autorskom djelu i pravima i kao takvi pohranjeni.