zenmedia-logo1-trans

Trebate jednostavnu web stranicu?

U današnjem digitaliziranom Svijetu, gdje se većina komunikacije obavlja preko interneta i društvenih mreža, web stranica je kao i osobna posjetnica, način na koji vaši klijenti ili kupci mogu doći do vas. Zato je iznimno važno da imate digitalnu posjetnicu – web stranicu. Ako ste tek otvorili tvrtku, obrt, OPG ili trebate jednostavni blog, tvrtka Zen Media d.o.o. u svojoj ponudi nudi izrade jednostavnih web stranica do 1500kn sa do 5 unutrašnjih stranica. Web stranica može biti izrađena u roku 24 sata, ovisno o količini materijala i teksta koji nam prosljedite.

CIJENA

Zbog svestranosti naše ponude klijentima smo u mogućnosti pružiti i više od same izrade web stranica, što možete vidjeti po uslugama, a koje su cijenom povoljnije od konkurencije.

BRZINA

Ako imate sve materijale za web stranicu poput fotografija i teksta, vaša web stranica može biti izrađena u 24 sata a ako ne, možemo vam ponuditi fotografske usluge i uslugu pisanja sadržaja za vašu web stranicu.

KVALITETA

Svi projekti se izrađuju u skladu sa Internet standardima, a u kojima nije zanemarena estetika bez obzira otvarate li stranicu na računalu, tabletu ili mobitelu.

Što nudimo? / Konfigurator

Koristimo WordPress CMS – fleksibilan sustav za uređivanje web stranica, jednostavan za korištenje bez potrebe za programiranjem tako da i osobe koje nemaju tehničkog ili informatičkog znanja izrade web stranica mogu samostalno dodavati i mijenjati sadržaj objava na vlastitoj web stranici – kao da koriste neku od društvenih mreža. U nastavku je popis svih mogućnosti koje nudimo prilikom izrade vašeg sajta:

Po završetku projekta izrade Vaše web stranice, šaljemo vam sve materijale (fotografije, tekst, izvorni kod web stranice itd.) koji je su bili korišteni tijekom izrade i pristupne podatke za vašu novu web stranicu.

Pošaljite upit već danas!

Nazovite nas, posjetite nas u našem uredu ili nas kontaktirajte putem online obrasca:

  Vaše ime i prezime *

  Vaš telefon/mobitel

  Vaš e-mail *

  Koja usluga vas zanima? *

  Vaša poruka

  * - polja označena zvjezdicom su obavezna


  ©  2021 Zen Media d.o.o. , Sva prava pridržana.