Ovdje možete vidjeti galeriju naših gotovih projekata i radova.

Turistička Zajednica Sjeverna Moslavina

Službena stranica turističke zajednice. Sjeverna Moslavina se sastoji od Grada Garešnice, Općine Hercegovac i Općine Velika Trnovitica. Stranica je izrađena pregledno i čitljivo, sa jasno vidljivim turističkim informacijama i mnoštvom sadržaja i informacija koje bi zainteresirale potencijalne turiste i one koje zanima više o samoj Sjevernoj Moslavini.

Institucija

TAXI prijevoz putnika, najam vozila, brodova, motocikala, soba, organizacija transfera kopnom i morem, izleti, putovanja, te posredovanja pri organizaciji vaših vjenčanja i posebnih prigoda. Također ovlašteni UBER partner za cijelu Hrvatsku.

Silikat

Obiteljsko poduzeće koje se dugi niz godina bavi staklarstvom i interijerom. Osim staklarskih usluga sa godinama posao se proširio i na kvalitetna i moderna unutrašnja vrata za kuće, stanove ili poslovne prostore.

Točka u Vremenu

Obrt za specijalizirane dizajnerske djelatnosti, oblikovanje i izradu personaliziranih predmeta, poklona, vizualizaciju prostora i događanja, grafičko oblikovanje logotipa, brošurica, plakata, čestitki, izradu unikatnog nakita.

MprofiMT.de

Njemačka tvrtka koja se bavi prodajom dijelova za namještaj.

AQUA Servis

Adaptacija stana, adaptacija kuće ili poslovnog prostora, unutarnji završni građevinski radovi, vodoinstalaterski radovi i bojanje zidova te usluga servisa za čišćenje.

Rustik Drvo

Izrada i prodaja rustikalnog namještaja po mjeri.